14.3 C
Lloret de Mar

Una cursa que passarà per Lloret recorrerà tota la Costa Brava de Blanes fins a Portbou

En total es recorren 125 quilòmetres. La primera etapa, de 23, va de Blanes a Tossa. La segona i la tercera tercera són de 50 i s'uneixen Tossa de Mar amb l'Escala i el Parc Natural del Cap de Creus amb Portbou.

Un dels trams per on passarà la cursa
Un dels trams per on passarà la cursa

Darreres Notícies

La primera etapa de la cursa Costa Brava Stage Run passarà per Lloret, demà divendres. La prova, que s’allarga tres jornades, acabarà diumenge a Portbou. Un dels organitzadors, Tomàs Llorenç, de l’empresa Bifree, remarca que és un entorn espectacular.

En total es recorren 125 quilòmetres. La primera etapa, de 23, va de Blanes a Tossa. La segona i la tercera tercera són de 50 i s’uneixen Tossa de Mar amb l’Escala i el Parc Natural del Cap de Creus amb Portbou. Tot i així, hi ha la modalitat Experience, que rebaixa els quilòmetres a 85 reduint la segona i la tercera etapa a 30 quilòmetres.

La cursa compta amb 91 participants, tots amb certa preparació per poder fer tot el recorregut, que majoritàriament és muntanyós. El 20% dels inscrits són internacionals, d’arreu d’Europa i també del Canadà, mentre que la resta provenen de diferents punts de Catalunya. La majoria sopen plegats i dormen en els mateixos allotjaments. Això fa que es faci molta cohesió i es creïn relacions especials.

La Costa Brava Stage Run neix amb l’esperit de recuperar l’essència de la Costa Brava Xtrem Running. L’esdeveniment comença demà. La sortida de la primera etapa serà a les dues de la tarda des de Blanes i es preveu que els corredors creuïn la meta a Tossa entre les quatre i les set.

spot_img

El + Vist