Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
La delegació dels empresaris xinesos va ser rebudes per autoritats municipals

Una delegació d’empresaris xinesos s’ha mostrat interessada en invertir a la vila

Arran dels contactes realitzats durant l’Any Nou Xinès, es va propiciar una trobada entre empresaris d’aquí i d’allà.

La delegació dels empresaris xinesos va ser rebudes per autoritats municipals

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Arran dels contactes realitzats durant l’Any Nou Xinès, es va propiciar una trobada entre empresaris d’aquí i d’allà. Va ser dies enrere, en què vuit persones vingudes de Cantón -la tercera ciutat més important de la Xina- van fer una visita exprés a la destinació. Va durar només unes hores, com a punt i final a un viatge que els havia dut fins a Lisboa i Madrid. Aquí van ser rebuts per una vintena d’empresaris de Lloret i representants de la Cambra de Comerç.

La trobada va servir per exposar les possibilitats de negoci a la vila i conèixer qui forma el districte financer de la ciutat xinesa. Un dels presents va ser el regidor Jordi Orobitg. Assegura que van aconseguir “el compromís que exposaran el que han vist de Lloret als empresaris d’allà”.

L’estada va incloure una visita arreu del destí i la presentació sobre les possibles inversions a Lloret. Segons fonts municipals, una de les iniciatives seria formar professionals xinesos en l’àmbit de la restauració i l’hostaleria.

Jordi Orobitg assegura que la delegació de Cantón es va endur una impressió favorable. “Estem en una temporada en què s’obren comerços nous, el passeig Verdaguer estava en obres (quan van venir) i també les de Sant Quirze… van quedar gratament sorpresos de les coses que es fan a Lloret“, recorda.

Segons fonts municipals, els empresaris xinesos van “desmentir que el seu mercat no estigui interessat en el sol i la platja“. En aquest sentit, Lloret és percebuda com una destinació de vacances i amb possibilitats de fer-hi inversions.

 


[pro_ad_display_adzone id=”47051″]

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.