10.6 C
Lloret de Mar

Una desena de colles participaran a la trobada gegantera d’aquest diumenge

La plantada de gegants es farà a les 9.30 al Mirador de Mallorca i a les 11.30 sortirà la cercavila cap a la Plaça de la Vila, on es faran els balls de gegants.

Trobada gegantera del 2021
Trobada gegantera del 2021

Darreres Notícies

Trobada gegantera, aquest diumenge, en el marc de la Festa Major de Sant Romà. Unes 230 persones d’una desena de colles d’arreu de Catalunya participaran a l’esdeveniment, que començarà a primera hora del matí, a dos quarts de deu, al Mirador de Mallorca, al passeig de Sa Caleta, on es farà la plantada de gegants.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, sortirà la cercavila, que passarà pel passeig marítim fins arribar a la Plaça de la Vila. Allà, hi haurà la mostra de balls de gegants i el lliurament de records per a totes les colles.

Un representant de la colla lloretenca, Àlex Lechuga, assenyala que la cita arriba amb moltes ganes, sobretot tenint en compte que venim de dos anys de restriccions per la pandèmia.

“Cada any esperem amb ganes i força fer la trobada per mostrar tot allò que al llarg de l’any fem en altres pobles i municipis aquí a Lloret”

Àlex Lechuga

Àlex Lechuga assegura que les colles visitants queden molt impressionades per l’espectacular paisatge del Mirador de Mallorca, on es fa la plantada dels gegants a primera hora.

“Les colles quan veuen el lloc on és la plantada, allà al Mirador de Mallorca, queden bocabadades i es queden amb moltes ganes de tornar-hi perquè el lloc és idíl·lic”

Àlex Lechuga

A banda de la trobada d’aquest diumenge, els gegants de Lloret, acompanyats de la mulassa Pepa Maca, també seran a la missa solemne d’aquest divendres, diada de Sant Romà. Ja fa uns anys que col·laboren amb la parròquia fent una ballada de protocol a l’altar.

Ballada dels gegants a la missa de Sant Romà del 2021 (Parròquia de Sant Romà)
Ballada dels gegants a la missa de Sant Romà del 2021 (Parròquia de Sant Romà)

A més a més, les puntaires de Lloret regalaran un mocador fet per elles a la geganta Blanca Aurora.

spot_img

El + Vist