15.1 C
Lloret de Mar

Una esllavissada, l’efecte més destacat de les fortes pluges del cap de setmana a Lloret

També aquest cap de setmana s'ha hagut d'abatre, per seguretat, un porc senglar que s'havia detectat passejant per diferents punts del municipi.

El despreniment al carrer Joan Miró (Lluís Cruz)
El despreniment al carrer Joan Miró (Lluís Cruz)

Darreres Notícies

Una esllavissada al carrer Joan Miró del Condado del Jaruco ha estat la incidència més destacada que han provocat les fortes pluges del cap de setmana. Afortunadament no hi ha hagut danys personals.

Ho ha confirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, que explica que les pluges també han provocat acumulacions d’aigua importants a les rieres de la zona, però sense provocar danys en espais públics. I ha caigut algun arbre, però sense gaire afectació.

Un arbre caigut a l’avinguda de Blanes (Lluís Cruz)

El temporal també va provocar un incendi en una finca de la Rocagrossa i això va deixar al descobert una plantació de marihuana. Les dues persones que hi havia a l’habitatge van ser detingudes.

D’altra banda, aquest cap de setmana hi ha hagut un protagonista destacat a Lloret de Mar. Diversos veïns han detectat un senglar passejant per diferents punts del municipi. Finalment, però, l’animal va ser abatut. El regidor argumenta que la decisió d’abatre’l es va prendre per seguretat i seguint el consell dels agents rurals i els experts en porcs senglars.

Molts veïns de Lloret van gravar el senglar en diferents punts, com el Rieral o Fenals.

spot_img

El + Vist