13.7 C
Blanes
'Moonage Daydream', un documental sobre David Bowie

Una experiència cinematogràfica sobre David Bowie, al Cineclub Adler

L'entitat projecta aquest vespre (20.30 hores) el film 'Moonage Daydream', del documentalista Brett Morgen.

'Moonage Daydream', un documental sobre David Bowie

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projecta aquest vespre el film Moonage Daydream, basat en el músic britànic David Bowie. Es tracta de la primera pel·lícula que s’ha pogut fer amb el vistiplau dels hereus de Bowie, que han permès al documentalista californià Brett Morgen accedir a l’aclaparador arxiu audiovisual de l’artista britànic.

El president del cineclub, Joan Moret, reconeix que és una pel·lícula “aclaparadora”, perquè al principi hi ha un seguit d’imatges presentades com un collage, en què es mostren, per exemple, actuacions en directe, entrevistes a televisió i moltes pel·lícules que il·lustren les cançons de l’artista. A mesura que avança el film, però, l’espectador se submergeix en “l’experiència cinematogràfica” i “tot va prenent forma, realment hi ha un discurs al darrere”.

Així doncs, amb una presentació que s’allunya dels documentals convencionals, el director presenta la “naturalesa camaleònica de David Bowie“.

“tots aquests personatges que Bowie públicament encarnava eren autèntics, no és que ell estigués disfressat, sinó que en el fons Bowie era aquest personatge camaleònic en transformació constant”

Joan Moret

El fet que Brett Morgen hagi tingut accés a material inèdit permet conèixer vessants artístiques desconegudes del cantant britànic.

Joan Moret està convençut que el film agradarà molt als fans de David Bowie, però també al públic en general, ja que insisteix en què és “una experiència cinematogràfica”.

“La pel·lícula està plantejada com una experiència, no és un documental, i, per tant, els fans de Bowie xalaran, però la resta també s’ho passaran molt bé”

Joan Moret

La projecció de “Moonage Daydream” es farà avui dijous, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist