8.3 C
Lloret de Mar

Una exposició sobre el 70è aniversari del Petit Príncep

Aquest any se celebra el 70è aniversari de la mort d’Antoine de Saint-Exupéry i l’any passat, el 70è de la primera edició del conte del Petit Príncep. Per commemorar-ho, la secció infantil de la biblioteca acull una exposició basada en l’obra més coneguda de l’escriptor i aviador francès. Cesca Mas, de la biblioteca, explica que […]

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

Aquest any se celebra el 70è aniversari de la mort d’Antoine de Saint-Exupéry i l’any passat, el 70è de la primera edició del conte del Petit Príncep. Per commemorar-ho, la secció infantil de la biblioteca acull una exposició basada en l’obra més coneguda de l’escriptor i aviador francès.

Cesca Mas, de la biblioteca, explica que l’objectiu és donar a conèixer detalls del conte al màxim de persones possible.

El Petit Príncep, que ha passat de generació en generació, explica com un nen veu el món dels adults.

L’exposició es podrà visitar fins a finals de mes i el 20 de setembre es dedicarà el Racó dels Contes a l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

D’altra banda, aquesta tarda hi ha un espectacle infantil a la biblioteca. La previsió era fer un taller amb les flors com a protagonistes, però per problemes de la companyia, s’ha hagut de modificar i finalment es farà un espectacle anomenat Va d’Òpera, a càrrec de Va de contes.

L’espectacle, que tancarà el cicle d’activitats d’estiu organitzades des de la secció infantil de la biblioteca, es destina a un públic familiar, començarà a dos quarts de set i està obert a tothom.

spot_img

El + Vist