5 C
Lloret de Mar
Espectacle 'Cua de rata' amb Ton Muntané

Una reflexió sobre el masclisme en els contes clàssics

És el rerefons de la història 'Cua de rata', de Ton Muntané, aquest dissabte al Racó dels Contes (11:30h) a la Biblioteca.

Espectacle 'Cua de rata' amb Ton Muntané

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Els més petits de la casa tindran sessió aquest dissabte en el Racó dels Contes de la Biblioteca de Lloret de Mar. S’hi representarà la història “Cua de rata”, de l’artista Ton Muntané.

Es tracta d’un espectacle de titelles de guant i teatre en què s’explicaran les trepidants aventures de la Mònica, que haurà de vèncer una bruixa i els seus monstres. A més, els participants també coneixeran un pare cansat de manar.

Darrere de la història s’amaga una “reflexió sobre l’educació i el masclisme en clau d’humor”. Al llarg de l’espectacle, es respondran diverses preguntes sobre si educar és renyar o si els infants han de tenir sempre el que vulguin. De la mà del polifacètic Ton Muntané: performer, actor, clown, director, professor i especialista en teatre gestual.

Cartell del Racó dels Contes

Com sempre, el Racó dels Contes començarà aquest dissabte a dos quarts de dotze del matí, al pati de la Biblioteca. Tot i que no cal inscripció prèvia, l’aforament és limitat. Els assistents hauran de dur la mascareta en tot moment, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i seguir totes les mesures de seguretat que s’indiquin a l’entrada de l’equipament.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.