31.3 C
Lloret de Mar
Espectacle 'Cua de rata' amb Ton Muntané

Una reflexió sobre el masclisme en els contes clàssics

És el rerefons de la història 'Cua de rata', de Ton Muntané, aquest dissabte al Racó dels Contes (11:30h) a la Biblioteca.

Espectacle 'Cua de rata' amb Ton Muntané

Darreres Notícies

Els més petits de la casa tindran sessió aquest dissabte en el Racó dels Contes de la Biblioteca de Lloret de Mar. S’hi representarà la història “Cua de rata”, de l’artista Ton Muntané.

Es tracta d’un espectacle de titelles de guant i teatre en què s’explicaran les trepidants aventures de la Mònica, que haurà de vèncer una bruixa i els seus monstres. A més, els participants també coneixeran un pare cansat de manar.

Darrere de la història s’amaga una “reflexió sobre l’educació i el masclisme en clau d’humor”. Al llarg de l’espectacle, es respondran diverses preguntes sobre si educar és renyar o si els infants han de tenir sempre el que vulguin. De la mà del polifacètic Ton Muntané: performer, actor, clown, director, professor i especialista en teatre gestual.

Cartell del Racó dels Contes

Com sempre, el Racó dels Contes començarà aquest dissabte a dos quarts de dotze del matí, al pati de la Biblioteca. Tot i que no cal inscripció prèvia, l’aforament és limitat. Els assistents hauran de dur la mascareta en tot moment, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i seguir totes les mesures de seguretat que s’indiquin a l’entrada de l’equipament.

spot_img

El + Vist