31.5 C
Lloret de Mar
Alumnes d'Anglès participant a una trobada a les pistes d'atletisme de Lloret (Institut Rafael Campalans)

Una seixantena d’infants i adolescents participaran a les Miniolimpíades de La Selva

Tindran lloc aquest divendres, a les 18 hores, a les pistes d'atletisme de Lloret i comptaran amb participants d'escoles i instituts de Lloret, Arbúcies, Caldes i Blanes.

Alumnes d'Anglès participant a una trobada a les pistes d'atletisme de Lloret (Institut Rafael Campalans)

Darreres Notícies

Una seixantena d’infants i adolescents de diferents municipis de La Selva participaran aquest divendres a la tarda a les Miniolimpíades 2022. Les organitza el Consell Esportiu de La Selva, a través del Pla Català de l’esport a l’escola.

La competició es disputarà a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar aquest divendres, amb l’assistència de centres educatius de Lloret i també d’Arbúcies, Caldes i Blanes.

Salt de tanques (Institut Rafael Campalans)
Salt de tanques (Institut Rafael Campalans)

El lloretenc Àngel Mullera, com a coordinador escolar del Consell Esportiu de La Selva, explica que les proves que més solen agradar són la de tanques i la de relleus.

“Les tanques és una prova que sempre agrada molt i al final fem una prova d’equip, que són els relleus i també agraden moltíssim”

Àngel Mullera

A més, també es disputaran les proves de llançament de pes i salt de llargada.

(Institut Rafael Campalans)
Salt de llargada (Institut Rafael Campalans)

Als alumnes, que van de quart de Primària a tercer d’ESO, també els agrada molt competir contra nens i nenes d’altres escoles i instituts. No obstant això, la competició en si és el de menys per als organitzadors, que pretenen, sobretot, fomentar la pràctica esportiva.

“El tema de la competició és un a més a més, l’objectiu és que s’ho passin bé i el resultat és igual absolutament”

Àngel Mullera

Les Miniolimpíades 2022 se celebraran aquest divendres, a partir de les sis de la tarda, a les pistes d’atletisme de Lloret.

spot_img

El + Vist