13.2 C
Lloret de Mar

Una vintena de colles participaran a la trobada gegantera de Lloret

Se celebra aquest dissabte i s'inclou en els actes de Festa Major. Diumenge es farà el Pinta Gegants.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Una vintena de colles geganteres d’arreu de Catalunya, del País Valencià i de la Catalunya Nord participaran aquest dissabte a la trobada que organitza la colla de Lloret.

Es concentraran a les sis de la tarda a la Roca d’en Maig i una hora més tard iniciaran una cercavila pel centre fins arribar a la plaça de la Vila, on tindrà lloc l’espectacle de celebració del cinquè aniversari de la Colla Gegantera. Ho ha explicat el cap de colla, Albert Santiago.

De cara a diumenge, la colla ofereix la tercera edició de la pintada dels gegants a la plaça de l’església. Se celebraran els cinc anys de la Gegantona Sa Parrota, hi haurà muntatge i balls de gegants, pintada de gegants indians de Lloret i un concurs de dibuix. Els nens que participin al concurs faran dibuixos per escollir el cartell de la trobada del 2017.

A més a més, entre tots els participants s’escollirà el nom d’un nou membre de la colla gegantera, que es donarà a conèixer d’aquí a uns mesos.

De cara a dilluns, la colla organitza un seguici de Festa Major, amb concentració a les sis de la tarda a la plaça París. La cercavila passarà per diferents carrers del centre fins acabar a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist