10.7 C
Lloret de Mar

Una vintena de submarinistes participen en la neteja del fons marí a Sa Caleta

S’hi han trobat poques deixalles, comparat amb la platja gran, com un pneumàtic, plàstics, un tub d’uralita o restes de ceràmica.

Deixalles trobades al fons marí de Sa Caleta
Deixalles trobades al fons marí de Sa Caleta

Darreres Notícies

Una 20a de submarinistes han participat en la neteja del fons marí de Sa Caleta. Ha estat aquest diumenge, en el marc de la trobada de submarinisme ‘vintage’, en què un dels atractius era posar-se un vestit de busseig antic i entrar a dins de l’aigua.

servicios profesionales jimenez

A banda de xerrades i projeccions sobre com era abans el submarinisme, el cap de setmana ha comptat amb aquesta neteja submarina a l’entorn de Sa Caleta on s’han submergit a una profunditat de 10 metres.

S’hi han trobat poques deixalles, comparat amb la platja gran, com un pneumàtic, plàstics, un tub d’uralita o restes de ceràmica, tal com ho exposa un dels organitzadors, Andrés Clarós.

La 20a de participants provenien de tot arreu: tant de la Costa Brava com de l’Estat Espanyol, a més dels Estats Units, Xile, Anglaterra, Holanda o França.

L’activitat s’ha presentat com un avançament del congrés de ‘plogging‘, que tindrà lloc d’aquí a uns dies a Lloret, en què la pràctica esportiva es combina amb la recollida de deixalles.

spot_img

El + Vist