16.5 C
Lloret de Mar
L'Aurora, amb la regidora d'Igualtat, en la presentació de la 13a temporada

Una xerrada-taller sobre herbes medicinals obrirà la 13a temporada de l’Aurora

L'associació de dones ha preparat una quinzena de propostes variades per als propers mesos, entre les quals l'esperada sortida 'El silenci dels telers'.

L'Aurora, amb la regidora d'Igualtat, en la presentació de la 13a temporada

Darreres Notícies

Una quinzena de propostes ben variades conformen el programa de la 13a temporada dels Dijous de l’Aurora. Hi ha xerrades, tallers, cinema i excursions.

Després que ahir es fes la inauguració amb un espectacle de dansa de Cristina Catalán i Jordi Martínez, titulat Tastets orientals,  la primera activitat de la temporada arribarà dijous 28 d’octubre i serà una xerrada de Núria Draper titulada Una farmaciola d’herbes, que es complementarà amb un taller el dia 30.

Cristina Catalán, a la inauguració de la 13a temporada dels Dijous del 'Aurora
Cristina Catalán, a la inauguració de la 13a temporada dels Dijous del ‘Aurora

Una membre de l’Aurora, Rosa Maria Roqué, anima a tothom a participar-hi.  

“És un tema interessant perquè no coneixem les herbes, la Núria les coneix molt bé i ens en pot ensenyar molt”

Rosa Maria Roqué

Com sempre, l’Aurora prendrà molt de protagonisme entorn al 25N, el Dia internacional contra la violència envers les dones, amb una concentració, una performance, una xerrada sobre empoderament i lideratge i, també, una obra de teatre amb postfunció.

L'acte de presentació de la 13a temporada dels Dijous de l'Aurora
L’acte de presentació de la 13a temporada dels Dijous de l’Aurora

També es recuperen activitats que es van haver de posposar, com un recital poètico-musical a la Festa de les Flors de les Alegries, la presentació del llibre Realmares de María del Carmen Martínez Galindo o, una de les activitats més esperades, la sortida El silenci dels telers, amb Assumpta Montellà, que s’ha hagut d’ajornar dues vegades.

“Anar a les colònies tèxtils del Berguedà per conèixer la realitat de les dones que treballaven als tallers és realment molt interessant i de la mà de l’Assumpta segur que hos éra més”

Rosa Maria Roqué

A més, l’entitat ha programat una obra de teatre de la companyia El Mirall, diverses projeccions de pel·lícules, una conferència sobre dones emprenedores o una sessió de conta-contes, entre altres.

Després de dues temporades molt marcades per la pandèmia, aquest cop l’Aurora espera poder dur a terme totes les propostes programades. La cloenda serà el 16 de juny amb l’espectacle Tres voltes rebel, de les germanes Rabassa i Alba Lupiáñez

Actualment, l’Aurora compta amb una 50a de sòcies, dotze de les quals formen part de la junta.

spot_img

El + Vist