21.3 C
Lloret de Mar

Uns 1.000 alumnes de Lloret, a un nou taller de classes de reforç escolar

Es farà a l'escola Esteve Carles, a partir de l'1 de juliol, amb horari flexible perquè els nens i nenes puguin fer altres activitats d'estiu.

Una nena, fent classe
Una nena, fent classe

Darreres Notícies

Uns 1.000 alumnes de Lloret de Mar participaran al llarg d’aquest estiu en el nou taller d’estudi assistit que posa en marxa l’Ajuntament per primera vegada. Es tracta d’un servei gratuït, adreçat a estudiants de Primària i Secundària que necessiten fer classes de reforç escolar en diferents matèries.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, destaca que és una novetat important amb 1.000 alumnes fent classes de reforç així com un “salt de qualitat” en l’activitat educativa de Lloret, que “ajudarà a reduir les diferències causades per la Covid”.

L'escola Esteve Carles, seu de les classes de reforç.
L’escola Esteve Carles, seu de les classes de reforç.

Els alumnes que formaran part del taller d’estudi assistit han estat escollits per les direccions dels centres, amb criteris pedagògics. Comptaran amb horaris flexibles, per tal que ho puguin compaginar amb altres activitats com els casals.

Les sessions aniran a càrrec de set docents, que han estat seleccionats per l’àrea d’Educació, d’entre 37 candidats.

El taller d’estudi assistit es durà a terme a l’escola Esteve Carles, en horari de matins, de nou a una, i de tardes, de sis a vuit. Les classes comencen aquest dijous, 1 de juliol, i s’allargaran a l’estiu.

spot_img

El + Vist