22.6 C
Lloret de Mar

‘Ventura’ inaugurarà la temporada de l’Espai Off, amb les entrades exhaurides

Serà aquest divendres al vespre a l'hostal Vila del Mar.

Imatge promocional de 'Ventura'
Imatge promocional de 'Ventura'

Darreres Notícies

La temporada de l’Espai Off s’inaugura aquest divendres amb una obra que fa dies que va exhaurir les entrades. Es tracta de Ventura i el lloc escollit per representar-la és l’hostal Vila del Mar.

L’argument se centra en dues dones: la Maria, casada amb un metge de Celrà que té dos fills, i la Teresa, que ha dedicat tota la vida a tenir cura del seu germà. L’obra, escrita per Cristina Clemente i interpretada per David Planas i Meritxell Yanes, es pregunta què hauria passat si les dues dones haguessin pogut triar un altre camí. David Planas, assegura que molts espectadors se senten identificats.

El fet de representar Ventura en un hostal no és un fet excepcional per als responsables de l’espectacle, ja que, de fet, el van inaugurar fa dos anys a casa seva, on han fet la majoria de funcions. En aquest sentit, David Planas remarca que és molt important la proximitat amb el públic.

Malgrat que van crear Ventura sense pretensions, l’espectacle va exhaurir entrades a Temporada Alta, va fer quatre pròrrogues i, a més, es va endur el premi a millor espectacle de les comarques gironines del 2015 de l’Associació Gironina de Teatre.

Com dèiem, la representació d’aquest divendres té les entrades exhaurides de fa dies. Tot i així, si algú està interessat en veure l’obra a Celrà, pot comprar el tiquet a l’Ajuntament d’aquesta població, a la botiga La Puça de Girona o bé a través del correu electrònic [email protected].

spot_img

El + Vist