24.1 C
Lloret de Mar
Un moment de la prova de relleus (Miquel Merino)

Victòria en relleus del Club Atletisme Lloret – La Selva al Campionat de Catalunya de Pista Coberta sub12

Ha estat amb els atletes Biel Giralt, els bessons Jan i Guillem Valentí i Roger Merideño, que també ha estat campió dels 600 metres llisos.

Un moment de la prova de relleus (Miquel Merino)

Darreres Notícies

El Club Atletisme Lloret La Selva ha tingut un cap de setmana intens, amb les finals del Campionat de Catalunya de Pista Coberta. El Club Atletisme Lloret – La Selva ha estat campió en relleus, en la categoria sub12, amb els atletes Roger Merideño, Biel Giralt i els bessons Jan i Guillem Valentí.

Aquest ha estat un dels resultats més destacats de l’entitat en aquest campionat català, però no ha estat l’únic. També en categoria sub12, Roger Merideño s’ha proclamat campió de Catalunya en la prova dels 600 metres llisos.

Roger Merideño, al campionat (Miquel Merino)
Roger Merideño, al campionat (Miquel Merino)

En la mateixa categoria, Abril Vidal va aconseguir una cinquena posició en salt de llargada.

Pel que fa a la categoria sub14, entre altres resultats, el club va acabar en el cinquè lloc de la prova de relleus, on hi van participar Miquel Gallart, Eladi Caviglia, Max Sugrañas i Vicente Plaza.

Un dels entrenadors del Lloret La Selva, Àngel Mullera, assenyala el bon nivell i la quantitat d’atletes de la base que destaquen en diferents modalitats.

“Tenim molts nens i nenes que van destacant en moltes proves, estem molt contents d’aquest projecte de tecnificació”

Àngel Mullera

A banda del Campionat de Catalunya de pista coberta, Berta Linares, també del Lloret – La Selva, va debutar en un Campionat d’Espanya i va acabar en el sisè lloc. La competició es va disputar també aquest cap de setmana, a Ourense.

spot_img

El + Vist