8.3 C
Lloret de Mar

La vila acull per primer cop un curs de 800 hores sobre formació administrativa

En acabar, els alumnes obtindran un certificat de professionalitat 2, equiparable al grau mig d’administratiu.

Servei d'Ocupació Municipal
Servei d'Ocupació Municipal

Darreres Notícies

Oberta la preinscripció per a un curs de formació administrativa de 800 hores, que per primera vegada s’impartirà a Lloret de Mar. Comença a finals de desembre i s’allarga quasi un any, amb un període de pràctiques en empreses. En acabar, els alumnes obtindran un certificat de professionalitat 2, equiparable al grau mig d’administratiu.

No es tracta d’un curs qualsevol. Al llarg de 800 hores de formació, els alumnes rebran nocions de gestió, informàtica o anglès comercial. Un cop hagin fet el curs, podran treballar en tot tipus de sectors com a personal administratiu.

Aquesta formació és totalment gratuïta, se subvenciona el desplaçament i s’adreça prioritàriament a persones aturades, que –això sí- han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, subratlla que és una formació “potent”.

Els alumnes del curs aprendran tasques fonamentals de caire administratiu, aplicables en diferents negocis. Cal afegir que la formació inclou nocions d’anglès en l’àmbit del comerç, interessant per una destinació com Lloret.

Per a més informació o formalitzar la preinscripció, us heu d’adreçar al Servei d’Ocupació Municipal (SOM). El telèfon és el 972 34 97 15.

spot_img

El + Vist