11.4 C
Lloret de Mar
Part modernista del cementiri

Visites guiades per donar a conèixer el cementiri modernista de Lloret

Part modernista del cementiri

Darreres Notícies

El cementiri de Lloret es podrà visitar extensament durant els dos caps de setmana que vénen. L’Ajuntament se suma a la iniciativa per donar a conèixer els cementiris europeus i ha organitzat una sèrie de visites guiades en diferents idiomes, que seran gratuïtes.

En concret, aquest dissabte i diumenge es faran en anglès i francès a les sis de la tarda i en català i castellà, a dos quarts de set. L’altre cap de setmana, s’oferiran només en català i castellà a dos quarts de set. A més, dissabte a la nit, a partir de dos quarts de deu, es farà una visita guiada nocturna. Els participants rebran les explicacions pertinents acompanyats de música en directe, tal com ha explicat el regidor de Cultura, Arseni Frigola.

El regidor ha explicat que han decidit fer aquestes visites guiades en diferents idiomes perquè el cementiri és un dels equipaments de Lloret que més atrau els turistes. Frigola recomana a totes les persones que visitin el cementiri que es fixin en com ha quedat el Mausoleu que hi ha entrant a mà esquerra, que ha estat restaurat per l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist