19.8 C
Blanes
Vitaliy Leshukov, als estudis de la ràdio

Vitaliy Leshukov obre una nova galeria d’art a Lloret de Mar: Mestral

La sala s’inaugura aquest dissabte amb una exposició de les obres de nou artistes professionals provinents d’arreu de Catalunya.

Vitaliy Leshukov, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Aquest dissabte obre les portes una nova galeria d’art a Lloret de Mar. S’anomena Mestral i s’inaugura amb una exposició de les obres de nou artistes professionals provinents d’arreu de Catalunya.

Un d’ells és el lloretenc Vitaliy Leshukov, que també és el responsable de la galeria, que explica que s’han unit vuit pintors i un col·leccionista per impulsar aquesta mostra. L’objectiu de la nova galeria serà promocionar la pintura, però també organitzar activitats artístiques variades.

“Volem promocionar l’art pictòric, farem exposicions, classes, workshop… Tenim molts plans i esperem que vingui gent a visitar-nos aquest dissabte”

Vitaliy Leshukov
circo de las estrellas

En aquesta primera exposició, s’hi podran veure més de 150 obres d’estils totalment diferents, des de l’abstracte fins a l’hiperrealisme.  

Pel que fa a la seva obra en particular, Vitaliy Leshukov apunta que és de temàtica fantasiosa.  

“Soc autodidacte i pinto coses que m’entren i són de fantasia, de llegendes xineses, que hi estic molt ficat ara, perquè és una des les cultures més antigues del món”

Vitaliy Leshukov

La nova galeria Mestral està ubicada a l’avinguda Just Marlés, número 1. La inauguració es farà aquest dissabte, a les set de la tarda, i està oberta a tothom. La mostra es podrà visitar durant tot l’estiu.

L’horari serà de dimarts a dissabte, matí i tarda, de 10 a 14 i de 16 a 20, i diumenges al matí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist