18 C
Lloret de Mar

Vuit medalles per a la Karate Driss Academy al Campionat de Catalunya infantil

Aquests bons resultats, han fet que l’entitat hagi acabat la competició com el segon millor club català en la modalitat de kumite.

Els participants, amb les copes (Karate Driss Academy)
Els participants, amb les copes (Karate Driss Academy)

Darreres Notícies

La Karate Driss Academy ha tornat del Campionat de Catalunya infantil amb vuit medalles. Aquests bons resultats, han fet que l’entitat hagi acabat la competició com el segon millor club català en la modalitat de kumite.

servicios profesionales jimenez

Hi van participar fins a onze competidors, que van aconseguir quatre ors, amb Daniel Cruzado, Adam Labied, Íker Molina i Firdaus Rahmouni; dues plates, amb Celeste López i Naira Rumi; i dos bronzes, amb Adam Delgado i Sofia Voicu. La competició s’ha celebrat aquest cap de setmana a Campclar, a Tarragona.

El president de l’entitat, Driss Labied, valora els resultats de manera molt positiva i destaca el fet de ser el segon millor club de Catalunya, només superats per una entitat de Les Franqueses, que va obtenir una medalla d’or més que els lloretencs.

“És el nostre millor resultat al llarg d’aquests anys, no ha estat fàcil i ens hem situat com el segon millor club de Catalunya entre els 45 que hi havia”

Driss Labied

Els medallistes participaran els pròxims 18 de febrer i 4 de març en la preselecció per poder representar Catalunya en el Campionat d’Espanya.

spot_img

El + Vist