16.5 C
Lloret de Mar
Sant Antoni Abat 2014

Una vuitantena de cavalls participaran a la festa de Sant Antoni Abat de Lloret

Serà aquest diumenge al matí i per desena vegada es retrà homenatge a Xavi Espuñes, que va morir fa uns anys i va ser l’impulsor d’aquesta festa a la vila.

Sant Antoni Abat 2014

Darreres Notícies

Lloret viurà aquest diumenge una nova edició de la festa de Sant Antoni Abat. Tot i que la diada és el dia 17 de gener, a les comarques gironines s’estableix un calendari perquè les hípiques del territori puguin participar en la celebració en diferents municipis.

A Lloret es dedica la desena edició d’aquesta diada a Xavi Espuñes, del Club Hípic Lloret, que va morir fa uns anys i que va ser l’impulsor d’aquesta festa en què s’hi esperen una 80a de cavalls, a més d’altres animals que seran beneïts. Ho ha explicat Stefan Schnizler, de l’Hípica Lloret.

La festa de Sant Antoni Abat arriba aquest diumenge i tot plegat arrenca de bon matí. Els participants procedents d’arreu de la comarca recorreran els carrers de Lloret des de dos quarts d’11 del matí fins al migdia, amb la imatge de Sant Antoni Abat al capdavant.

Abans de les 12, a davant de l’església parroquial, s’ha previst la benedicció dels animals de la cercavila i de tots els animals de companyia. La festa acabarà amb sardanes, a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala.

spot_img

El + Vist