24.3 C
Lloret de Mar
Pedro Almodóvar ha estat un dels espectadors de l'obra a Madrid.

Xavier Albertí: “tornar a casa i al Teatre de Lloret, em regala emocions precioses”

El dramaturg, emocionat, en començar la gira catalana de “Don Ramón María del Valle-Inclán. A través de Ramón Gómez de la Serna” aquest divendres a Lloret.

Pedro Almodóvar ha estat un dels espectadors de l'obra a Madrid.

Darreres Notícies

Després de triomfar a Madrid, l’equip artístic que formen el lloretenc Xavier Albertí i l’actor Pedro Casablanc arriba a Lloret de Mar. Aquest divendres el teatre acull l’estrena a Catalunya de l’obra “Don Ramón María del Valle-Inclán. A través de Ramón Gómez de la Serna”.

Una obra escrita i dirigida per Xavier Albertí, que ha estat un èxit de crítica i de públic a Madrid, i que ara comença la gira. Albertí destaca, molt emocionat, el fet que l’estrena sigui a Lloret “dins de la Capital de la Cultura Catalana, tornar a casa i al Teatre de Lloret em regala emocions precioses”.

don maria del valle inclan
Pedro Casablanc, a l’obra.

El dramaturg lloretenc ha creat l’obra a partir de la novel·la de Gómez de la Serna. La representació, que compta amb la interpretació de Pedro Casablanc i el pianista Mario Molina, s’inclou dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Tot un esdeveniment previst aquest divendres, 16 d’abril, a les 20h, al Teatre de Lloret. Queden les últimes entrades a la venda.

spot_img

El + Vist