13.9 C
Lloret de Mar
Casal d'estiu municipal 2020

Xerrada per informar sobre les mesures anti-Covid que hauran de complir els casals d’estiu

L’organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva, amb l’objectiu de donar tots els detalls sobre la nova normativa anti-Covid, que seran estrictes, tot i que menys que l'any passat.

Casal d'estiu municipal 2020

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Xerrada informativa per a empreses i entitats que organitzen casals i activitats de lleure infantil i juvenil a l’estiu. L’organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva, amb l’objectiu de donar tots els detalls sobre la nova normativa anti-Covid.

El conseller comarcal de Joventut, Joan Antoni Hervias, explica que encara s’estan acabant de polir els detalls de la normativa, que serà estricta, però menys que la de l’estiu passat.

Recordem que l’any passat els casals d’estiu es van haver d’adaptar de pressa i corrent a la situació de pandèmia per poder aplicar totes les mesures antiCovid necessàries. Tot i les presses, Joan Antoni Hervias està satisfet perquè assegura que tot va funcionar de manera correcta.

Casal d'estiu municipal 2020
Casal d’estiu municipal 2020

Tenint en compte l’èxit de l’estiu del 2020 i que les escoles han funcionat correctament aquest curs, cal enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies.

“Les famílies han d’estar ben tranquil·les; amb l’experiència de l’any passat, tothom va fer-ho molt curosament i molt ben fet”

Joan Antoni Hervias

La xerrada que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva es farà aquest dijous, 29 d’abril, a les sis de la tarda, a través de la Plataforma Zoom.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.