20 C
Lloret de Mar
Casal d'estiu municipal 2020

Xerrada per informar sobre les mesures anti-Covid que hauran de complir els casals d’estiu

L’organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva, amb l’objectiu de donar tots els detalls sobre la nova normativa anti-Covid, que seran estrictes, tot i que menys que l'any passat.

Casal d'estiu municipal 2020

Darreres Notícies

Xerrada informativa per a empreses i entitats que organitzen casals i activitats de lleure infantil i juvenil a l’estiu. L’organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva, amb l’objectiu de donar tots els detalls sobre la nova normativa anti-Covid.

El conseller comarcal de Joventut, Joan Antoni Hervias, explica que encara s’estan acabant de polir els detalls de la normativa, que serà estricta, però menys que la de l’estiu passat.

Recordem que l’any passat els casals d’estiu es van haver d’adaptar de pressa i corrent a la situació de pandèmia per poder aplicar totes les mesures antiCovid necessàries. Tot i les presses, Joan Antoni Hervias està satisfet perquè assegura que tot va funcionar de manera correcta.

Casal d'estiu municipal 2020
Casal d’estiu municipal 2020

Tenint en compte l’èxit de l’estiu del 2020 i que les escoles han funcionat correctament aquest curs, cal enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies.

“Les famílies han d’estar ben tranquil·les; amb l’experiència de l’any passat, tothom va fer-ho molt curosament i molt ben fet”

Joan Antoni Hervias

La xerrada que organitza l’Oficina Jove del Consell Comarcal de La Selva es farà aquest dijous, 29 d’abril, a les sis de la tarda, a través de la Plataforma Zoom.

spot_img

El + Vist