23 C
Lloret de Mar
Cartell de la fira

Una xerrada sobre les dones i el cementiri de Lloret inaugurarà la Fira dels Americanos

Serà avui a les 20 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament. Abans (19.15), es farà la plantada dels gegants indians a la plaça de la Vila.

Cartell de la fira

Darreres Notícies

Avui es dóna el tret de sortida de la 7a Fira dels Americanos, amb una plantada de gegants i la xerrada inaugural, que anirà a càrrec de Montserrat Sala i Vila i es titula Les dones i el cementiri modernista de Lloret.

Montserrat Sala i Vila està llicenciada en Història de l’Art i té un màster en Arxivística. Des de sempre li ha interessat la història local i avui parlarà de la relació a tres bandes entre els indians, les dones i el cementiri lloretenc.

Segons Montserrat Sala, iniciatives com la Fira dels Americanos serveixen per donar a conèixer fets com la relació entre les dones i el cementiri, però també altres temes que la historiadora considera d’interès, com ara els indians que no van aconseguir fer fortuna.

La seva conferència permetrà inaugurar la Fira dels Americanos, que manté l’objectiu de recordar el passat indià de Lloret. Entre avui i diumenge, es duran a terme més de 50 activitats, com tallers de balls, espectacles, conferències, animació o visites guiades a Can Font, entre altres propostes culturals, lúdiques i turístiques.

Tot plegat comença avui, a un quart de vuit del vespre. A la plaça de la Vila, hi haurà la plantada dels gegants indians de Lloret. Tot seguit, a partir de les vuit, a la sala d’actes de l’Ajuntament, es donarà pas a la xerrada de Montserrat Sala.

spot_img

El + Vist