14.6 C
Lloret de Mar

El Xino-Xano organitza la 33a edició de la Fira dels Sants Metges aquest diumenge al matí

El principal atractiu és la gran quantitat d’herbes remeieres que s’hi exposen i també les coques i pastissos que aporten els veïns. També hi ha degustació i venda de mel, melmelades, licors i vi.

Fira dels Sants Metges 2016
Fira dels Sants Metges 2016

Darreres Notícies

La Fira dels Sants Metges del Xino-Xano arriba aquest diumenge a la 33a edició. El principal atractiu és la gran quantitat d’herbes remeieres que s’hi exposen i també les coques i pastissos que aporten els veïns. També hi ha degustació i venda de mel, melmelades, licors i vi, a més del calendari del Xino Xano per al 2018.

Ho ha explicat un membre de l’entitat, Carles Carbonell, que ha afegit que tothom que vulgui aportar alguna elaboració casolana pot fer-ho al llarg del dia de dissabte o bé diumenge a partir de les vuit del matí, al local de l’Erol. A canvi, rebran un calendari del Xino-Xano.

La fira començarà a les deu del matí amb l’exposició de productes i a partir de les dotze es podrà fer la degustació. Com sempre, la penya també oferirà instruccions sobre com utilitzar les herbes remeieres.

La fira dels Sants Metges ocuparà la plaça de l’Església aquest diumenge, al llarg del matí.

XXXIII Fira dels Sants Metges

spot_img

El + Vist