Dijous, 21 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Alguns membres dels Amics del Country

Amics del Country col·labora amb la Marató de TV3, un any més

Alguns membres dels Amics del Country

Darreres Notícies

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

L’associació Amics del Country col·labora, un any més, amb la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a la investigació de les malalties cardiovasculars.

Una membre dels Amics del Country, Teresa Rafart, explica que els agrada col·laborar amb la campanya de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè considera que amb petites aportacions s’aconsegueixen grans quantitats.

L’entitat lloretenca organitzarà dues activitats. Per segon any, farà una caminada a Santa Cristina. La idea és sortir de la plaça de l’Ajuntament i parar als jardins de Santa Clotilde, fins arribar a l’ermita, on hi haurà un petit refrigeri i alguna sorpresa, segons els organitzadors. Serà aquest diumenge, 7 de desembre, i cada participant farà un donatiu de tres euros.

I de cara al 14 de desembre, que és el dia de la Marató, farà la ja tradicional ballada de country solidària. Començarà a les set de la tarda a l’hotel Guitart Monterrey. En aquest cas, l’aportació de cadascú serà voluntària.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".