Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Parquímetre

Els lloretencs paguen la meitat a la zona blava de la vila des d’aquest dilluns

La mesura s'inclou a les noves ordenances fiscals. Els beneficiaris no han de fer res d'especial perquè a través de la matrícula ja es detecta si paguen l'impost de circulació a Lloret.

Parquímetre

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Atenció els conductors lloretencs, perquè tots els que paguin l’impost de circulació a la vila a partir d’ara pagaran la meitat a la zona blava. És un dels canvis que introdueixen les noves ordenances fiscals, que han entrat en vigor avui mateix.

El regidor d’Hisenda, Albert Robert, ha explicat que la bonificació del 50% d’aquest cost és una de les apostes de l’equip de govern per millorar la vida dels veïns de la vila i, en aquest cas, facilitar-ne la mobilitat.

La mesura, que s’aplica els 365 dies, inclou totes les zones blaves, tant les que estan actives tot l’any com les que només funcionen els mesos d’estiu. Els beneficiaris no cal que facin res especial per gaudir del descompte, perquè a través de la matrícula ja es detecta si paguen l’impost de circulació a la vila. 

De moment, la bonificació es fa a través de les aplicacions Lloret Smart i AparcarE, però la previsió és que a mitjan gener funcioni també als parquímetres de la via pública.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.