Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Els participants i representants turístics de la destinació, als jardins de Santa Clotilde

10 agències d’esdeveniments britàniques coneixen de primera mà Lloret de Mar

L'estada ha fet canviar l'opinió de les agències sobre l'oferta especialitzada de la destinació.

Els participants i representants turístics de la destinació, als jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Representants de 10 agències organitzadores d’esdeveniments britàniques ha estat de visita a Lloret de Mar. L’estada a la destinació ha consistit en un viatge de familiarització i una sessió d’entrevistes, que ha organitzat el Catalunya Convention Bureau, l’organisme que gestiona les estades d’empresa i altres esdeveniments al territori català.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, destaca la importància de poder mostrar, de primera mà, l’oferta especialitzada en el destí.

Els professionals britànics han gaudit a Lloret d’una visita als jardins de Santa Clotilde i d’un taller de daiquiris. A més de visitar diferents hotels per conèixer l’oferta especialitzada en turisme de reunions, s’han entrevistat amb membres del Catalunya Convention Bureau. De Lloret hi havia l’Hotel Santa Marta, Palau de Congressos Olympic, Gran Hotel Monterrey, Avant Grup i Amfivia. Un seguit d’entrevistes han posat en contacte els organitzadors britànics amb els representants de l’oferta MICE del territori català.

Hem parlat amb dues empreses britàniques, per saber què opinen de Lloret. Nicole Dixon, de l’empresa XSEM (Leeds), explica que “hem estat als jardins, que són molt bonics i miren cap a la costa, són una gran opció, que dona moltes possibilitats al client”.

Jenny Mandeley, de l’empresa Badger & Fox 1 (Londres) reconeix que “mai no havia tingut en compte aquesta destinació, perquè tenia la imatge de festa, mai abans hi hauria portat els meus clients, però ara la meva opinió és completament diferent ja que veig que el territori canvia en aquesta època cap a un altre tipus de turisme“.
.
Les entrevistes han tingut lloc al palau de congressos Olympic, de la cadena Evenia. El director MICE de la cadena, Toni Pérez, destaca que és “un mercat que interessa a la destinació”. Després de l’estada a Lloret, les agències britàniques han complementat el viatge amb un recorregut per la Costa Brava i territori gironí.

 

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.