7.2 C
Lloret de Mar

10 agències d’esdeveniments britàniques coneixen de primera mà Lloret de Mar

L'estada ha fet canviar l'opinió de les agències sobre l'oferta especialitzada de la destinació.

Els participants i representants turístics de la destinació, als jardins de Santa Clotilde
Els participants i representants turístics de la destinació, als jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Representants de 10 agències organitzadores d’esdeveniments britàniques ha estat de visita a Lloret de Mar. L’estada a la destinació ha consistit en un viatge de familiarització i una sessió d’entrevistes, que ha organitzat el Catalunya Convention Bureau, l’organisme que gestiona les estades d’empresa i altres esdeveniments al territori català.

servicios profesionales jimenez

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, destaca la importància de poder mostrar, de primera mà, l’oferta especialitzada en el destí.

Els professionals britànics han gaudit a Lloret d’una visita als jardins de Santa Clotilde i d’un taller de daiquiris. A més de visitar diferents hotels per conèixer l’oferta especialitzada en turisme de reunions, s’han entrevistat amb membres del Catalunya Convention Bureau. De Lloret hi havia l’Hotel Santa Marta, Palau de Congressos Olympic, Gran Hotel Monterrey, Avant Grup i Amfivia. Un seguit d’entrevistes han posat en contacte els organitzadors britànics amb els representants de l’oferta MICE del territori català.

Hem parlat amb dues empreses britàniques, per saber què opinen de Lloret. Nicole Dixon, de l’empresa XSEM (Leeds), explica que “hem estat als jardins, que són molt bonics i miren cap a la costa, són una gran opció, que dona moltes possibilitats al client”.

Jenny Mandeley, de l’empresa Badger & Fox 1 (Londres) reconeix que “mai no havia tingut en compte aquesta destinació, perquè tenia la imatge de festa, mai abans hi hauria portat els meus clients, però ara la meva opinió és completament diferent ja que veig que el territori canvia en aquesta època cap a un altre tipus de turisme“.
.
Les entrevistes han tingut lloc al palau de congressos Olympic, de la cadena Evenia. El director MICE de la cadena, Toni Pérez, destaca que és “un mercat que interessa a la destinació”. Després de l’estada a Lloret, les agències britàniques han complementat el viatge amb un recorregut per la Costa Brava i territori gironí.

 

spot_img

El + Vist