16.5 C
Lloret de Mar
Infants participants a una competició d'atletisme.

100 atletes, de 6 a 16 anys, en la fase comarcal d’aquest dissabte a Lloret

Hi haurà proves de llançament i també de mig fons, en què la distància, de 600 o 1.000 metres, variarà en funció de l’edat.

Infants participants a una competició d'atletisme.

Darreres Notícies

Aquest dissabte se celebrarà la tercera jornada de la Fase comarcal d’atletisme, organitzada pel Consell esportiu de La Selva, amb el Club Atletisme Lloret-La Selva, l’Ajuntament de Lloret i la Diputació de Girona.

Hi haurà la participació d’un centenar de joves atletes, entre els 6 i els 16 anys. Plegats, hauran de superar tot un seguit de proves. Per a aquesta nova jornada, hi haurà proves de llançament i també de mig fons, en què la distància, de 600 o 1.000 metres, variarà en funció de l’edat. A més, també s’inclourà una prova de relleus, amb 4 per 100 metres llisos.

El lloretenc Àngel Mullera, tècnic del Consell Esportiu de La Selva, espera una “bona participació”, amb esportistes locals i també d’altres municipis com Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella i Palafolls.

La tercera jornada de la fase comarcal arriba aquest dissabte, a partir de les 8h, a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist