18.8 C
Lloret de Mar
Un partit de bàsquet (Bàsquet Lloret)

12 hores de bàsquet amb el Bàsquet Lloret, aquest dissabte

De dotze del migdia a dotze de la nit, el Pavelló del Molí acollirà partits i espectacles de bàsquet.

Un partit de bàsquet (Bàsquet Lloret)

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret organitza 12 hores de bàsquet, aquest dissabte, al pavelló del Molí. És una activitat destinada a les categories preinfantil, infantil i cadet.

A banda dels partits que es disputaran, també s’han previst espectacles diversos, exhibicions i classes, tal com ha comentat el director esportiu del club, Marc Ciurana. En aquest sentit, participaran a la jornada les escoles de dansa Il Movimento i Élite Dance Crew, a banda del freestyler Pollito amb Pulpo Sneakers.

“Són dotze hores de bàsquet i, a més, tenim  dues acadèmies de Lloret que faran una exhibició de ball i tindrem un xou de bàsquet free style

Marc Ciurana

L’objectiu principal és que els nens i nenes gaudeixin de l’esport que practiquen a través d’una gran festa, després de tota una temporada de competicions.

“Aquests tornejos han de ser una festa on aflorin els valors del bàsquet i posar Lloret i el nostre club en el territori, perquè es vegi que estem molt actius”

Marc Ciurana

La previsió és que hi participin prop de 200 jugadors, amb la voluntat que un bon gruix es quedin a passar tot el cap de setmana a Lloret.

spot_img

El + Vist