23.6 C
Lloret de Mar
El pòdium del passeig és un dels atractius del Rally de Lloret (Josep Maria Montaner)

120 inscrits al Rally de Lloret 2022 i encara en poden ser més

La 9a edició de la prova es disputarà el 4 i 5 de febrer i les inscripcions estan obertes fins al 28 de gener

El pòdium del passeig és un dels atractius del Rally de Lloret (Josep Maria Montaner)

Darreres Notícies

Bon ritme d’inscripcions al Rally de Lloret, que ja compta amb 120 equips. Tot i així, la xifra pot pujar els propers dies, ja que hi ha temps d’apuntar-s’hi fins al 28 de gener. El límit és de 145 participants, tant de cotxes moderns com clàssics.

La competició arribarà a la 9a edició el 4 i 5 de febrer i s’hi esperen participants d’arreu de l’Estat espanyol, però també d’altres països estrangers.

L’empresa organitzadora és V-Line. El director esportiu, Guillem Pérez, remarca que Lloret de Mar és molt bona seu per a l’esdeveniment, pel seu atractiu, per les seves facilitats i també per la tradició del ral·li al municipi.

“La postal del passeig amb el pòdium, els cotxes de competició aparcats aquí, el clima, els serveis que ofereix Lloret… tot són atractius perquè la gent vulgui venir”

Guillem Pérez

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, està d’acord amb Guillem Pérez i, a més, afegeix que l’esdeveniment té un retorn molt bo per a la destinació, pel que fa a la publicitat, com al consum directe que genera per part d’organització, participants i aficionats.

“D’un esdeveniment com aquest se’n fa ressò la premsa en diferents mitjans i traslladar la imatge de la platja de Lloret al món és importantíssim per a nosaltres”

Jordi Orobitg

El regidor ha confirmat que, amb aquesta novena edició, el Rally de Lloret es pot considerar del tot consolidat i que l’Ajuntament hi seguirà apostant sense cap mena de dubte.

Recordem que aquesta novena edició arriba amb dues novetats destacades: la nova ubicació del parc d’assistència, a la zona del Rieral, i una configuració a la inversa dels trams que hauran de recórrer els pilots, en comparació amb els trams de l’edició del 2021, que es va disputar malgrat la pandèmia.

De fet, des de l’organització han assegurat que es prendran totes les mesures anticovid necessàries en l’edició d’aquest any.  

spot_img

El + Vist