26.4 C
Blanes
Luís Berbel, president del STAC

150 taxistes d’arreu de Catalunya es reuneixen a Lloret de Mar per celebrar el seu congrés ordinari

L'esdeveniment, que arriba a l'onzena edició i es presenta sota el lema “Nous reptes, nous projectes”, es concentra a l'Hotel Evenia Olympic Park.

Luís Berbel, president del STAC

Darreres Notícies

Prop de 150 taxistes d’arreu de Catalunya es reuneixen aquest cap de setmana a Lloret per celebrar el seu congrés. Serà l’onzena edició d’aquesta cita, en què es tractaran temes d’actualitat que afecten el sector com, per exemple, les plataformes Uber o les noves energies.

El president del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), Luís Berbel, explica que es tracta d’una cita ordinària que es convoca cada quatre anys per parlar del passat, el present i el futur del sector.

circo de las estrellas

En total, s’han programat tres ponències, totes concentrades dissabte al matí. Es titulen “Autogas: Carburant amb presència i futur al taxi”; “Principis bàsics de la fiscalitat a l’activitat del taxi”; i “El servei de taxi i VTC. La nova regulació”. Aquesta última posarà sobre la taula diferents alternatives perquè els taxis s’adaptin a les demandes de la societat actual.

Taxistes de Barcelona (La Vanguardia)

La cita també servirà per renovar la presidència del sindicat i la seva executiva. A més, hi haurà diferents àpats conjunts i activitats pels acompanyants, que faran la ruta indiana de Lloret.

L’esdeveniment, que arriba a l’onzena edició i es presenta sota el lema “Nous reptes, nous projectes”, es concentra a l’Hotel Evenia Olympic Park.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist