6.7 C
Lloret de Mar

16 nous casos de coronavirus al sociosanitari de Lloret pugen la xifra a 38 pacients afectats

Se sumen als 18 professionals infectats. En total, per tant, són 56 persones amb positiu per la Covid-19.

El centre sociosanitari, aquest migdia
El centre sociosanitari, aquest migdia

Darreres Notícies

S’han detectat 16 nous casos positius per coronavirus al centre sociosanitari de Lloret. Tal com ha informat aquest dijous la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, actualment hi ha un total de 38 pacients afectats, després de la prova que es va fer aquest dilluns.

Aquesta xifra s’uneix a la dels professionals del centre que també han donat positiu, un total de 18, que ja han estat confinats. Per tant, entre pacients i professionals, el centre sociosanitari de Lloret ha registrat, fins al moment, 56 persones amb positiu per la Covid-19.

Des del centre, s’estan realitzant proves als residents que han estat en contacte amb altres positius o bé que presenten simptomatologia lleu, amb l’objectiu de conèixer amb exactitud quina és la situació del centre. A més, es vigila de prop l’evolució de totes les persones.

Des del sociosanitari, s’han pres les mesures pertinents i segueixen tots els protocols que dicta el Departament de Salut. S’han sectoritzat les plantes i els pacients positius estan aïllats en habitacions, per protegir la resta de les persones.

spot_img

El + Vist