20.8 C
Lloret de Mar
Un moment de la primera edició del torneig (Lloret Pàdel Tours)

200 participants, a la segona edició del Torneig Internacional de Pàdel de Lloret de Mar

L'organitza aquest cap de setmana Lloret Pàdel Tours, que espera que es pugui veure "un bon nivell de pàdel i que tot sigui un èxit".

Un moment de la primera edició del torneig (Lloret Pàdel Tours)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebra a Lloret la segona edició del Torneig Internacional de Pàdel, organitzat per Lloret Pàdel Tours. L’esdeveniment, que ha esgotat les places disponibles, reunirà 200 participants, que provenen de països com Itàlia, Bèlgica i Holanda. A més, també hi haurà jugadors locals i de diferents punts de Catalunya.

El torneig se celebrarà en tres categories: masculina, femenina i mixta. Dins de cada categoria hi haurà tres nivells: or, plata i bronze, en funció de les habilitats dels jugadors. Des de l’organització esperen que es pugui veure un bon nivell de pàdel i que tot sigui un èxit, tal com apunta Ramon Usart, de Lloret Pàdel Tours.

“Venen jugadors de tot arreu, amb molta expectació, esperem que tot vagi molt bé i sigui un èxit”

Ramon Usart

Ramon Usart assenyala que l’afició pel pàdel ha crescut molt en els últims anys a nivell europeu i que a Lloret cada vegada hi ha més practicants.

“El pàdel és un esport amb molt creixement a nivell europeu, aquí tenim molta afició i cada vegada s’hi afegeix més gent”

Ramon Usart

El Torneig Internacional de Pàdel comença aquest divendres, a les cinc de la tarda, i s’allargarà fins al diumenge, amb la disputa de les finals. Els partits es jugaran a les pistes de la Piscina de Lloret i també a les instal·lacions del Pàdel Indoor. Hi haurà premis en metàl·lic pels guanyadors i es faran diferents sortejos.

spot_img

El + Vist