18 C
Lloret de Mar

202 places per a cotxes, a l’aparcament municipal de l’avinguda Vila de Tossa

Serà rotatiu i la idea és, en funció de l’època de l’any, habilitar l’aparcament per a cotxes, per a busos o per als dos tipus de vehicles.

L'aparcament de l'avinguda Vila de Tossa (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'aparcament de l'avinguda Vila de Tossa (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha creat 202 places per a cotxes a l’aparcament d’autobusos de l’avinguda Vila de Tossa. A més, quatre d’aquestes places són per a persones amb discapacitat. 

servicios profesionales jimenez

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que la voluntat, per ara, és que sigui un pàrquing rotatiu, és a dir, sense possibilitat d’adquirir abonaments.

“Pensem que és una zona que ha de ser principalment més de rotació que d’abonaments i hem habilitat més aparcament per autobusos i vehicles”

Cristian Fernández

Cal tenir en compte que els vehicles que paguin l’impost de circulació a Lloret tenen la primera hora gratuïta i una bonificació del 75% per a la resta de temps durant tot l’any.

De totes maneres, es mantenen les places d’aparcament per a autocars, que en total són una quarantena. La idea és, en funció de l’època de l’any, habilitar l’aparcament per a cotxes, per a busos o per a tots dos tipus de vehicles.

“Anirem veient les necessitats segons l’època. Per exemple, a la temporada mitja és necessari donar resposta a tots els autobusos que vinguin a Lloret, mentre que en temporada baixa no hi haurà tant de bus”

Cristian Fernández

L’aparcament està ubicat a l’avinguda Vila de Tossa i ja està obert al públic.

spot_img

El + Vist