17 C
Lloret de Mar
L'aparcament de l'avinguda Vila de Tossa (Ajuntament de Lloret de Mar)

202 places per a cotxes, a l’aparcament municipal de l’avinguda Vila de Tossa

Serà rotatiu i la idea és, en funció de l’època de l’any, habilitar l’aparcament per a cotxes, per a busos o per als dos tipus de vehicles.

L'aparcament de l'avinguda Vila de Tossa (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha creat 202 places per a cotxes a l’aparcament d’autobusos de l’avinguda Vila de Tossa. A més, quatre d’aquestes places són per a persones amb discapacitat. 

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que la voluntat, per ara, és que sigui un pàrquing rotatiu, és a dir, sense possibilitat d’adquirir abonaments.

“Pensem que és una zona que ha de ser principalment més de rotació que d’abonaments i hem habilitat més aparcament per autobusos i vehicles”

Cristian Fernández

Cal tenir en compte que els vehicles que paguin l’impost de circulació a Lloret tenen la primera hora gratuïta i una bonificació del 75% per a la resta de temps durant tot l’any.

De totes maneres, es mantenen les places d’aparcament per a autocars, que en total són una quarantena. La idea és, en funció de l’època de l’any, habilitar l’aparcament per a cotxes, per a busos o per a tots dos tipus de vehicles.

“Anirem veient les necessitats segons l’època. Per exemple, a la temporada mitja és necessari donar resposta a tots els autobusos que vinguin a Lloret, mentre que en temporada baixa no hi haurà tant de bus”

Cristian Fernández

L’aparcament està ubicat a l’avinguda Vila de Tossa i ja està obert al públic.

spot_img

El + Vist