13.6 C
Lloret de Mar
Taller de manualitats

El 24 i 25 s’obren les inscripcions per als cursos del Casal de la Gent Gran

Hi ha una quinzena de propostes, entre informàtica, idiomes, guitarra, sevillanes, puntes de coixí, patchwork, pintura, ceràmica clàssica, ceràmica russa, etc.

Taller de manualitats

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ha preparat una quinzena de cursos que començaran el mes vinent i que s’allarguen, la majoria, fins al maig. La coordinadora de l’entitat, Margarita Rodríguez, ha explicat que l’oferta és una continuïtat del que s’ha anat fent fins ara perquè tenen molt bona rebuda i gairebé totes les propostes omplen les places.

Així doncs, es tornaran a fer diferents nivells d’informàtica i d’idiomes, es faran classes de guitarra i de sevillanes, i hi haurà una àmplia oferta de manualitats: puntes de coixí, patchwork, pintura, ceràmica clàssica i ceràmica russa. A més, també hi ha la coral i el grup de teatre radiofònic.

El preu dels cursos és de 14 euros i hi ha descomptes per a les persones que s’apuntin a més d’una proposta. Les inscripcions s’han de formalitzar dimarts i dimecres de la setmana que ve, 24 i 25 de gener, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, a la planta baixa de l’Ajuntament. El primer dia per als jubilats i el segon, per als usuaris.

spot_img

El + Vist