5.6 C
Lloret de Mar
Presentació del 7è Rally Lloret de Mar

25 anys després, Lloret de Mar recupera el ral·li que havia situat la destinació com a Capital del Motor

Organitzat per l'empresa V-Line, es disputarà el 7 i 8 de febrer del 2020 i la previsió és que compti amb dues etapes, que encara estan per definir.

Presentació del 7è Rally Lloret de Mar

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret de Mar recupera el ral·li que fa uns anys va situar la destinació com a Capital del Motor. Se celebrarà el 7 i 8 de febrer del 2020 i la previsió és que compti amb dues etapes, que encara estan per definir. L’esdeveniment estarà organitzat per l’empresa V-Line.

El que serà el setè rally de Lloret estarà obert a cotxes de totes les modalitats amb proves de velocitat i regularitat per a vehicles moderns, clàssics i de la categoria Legends.

El director esportiu de l’empresa organitzadora, Guillem Pérez, destaca que la intenció es poder fer una etapa urbana d’exhibició pels carrers de la vila.

Presentació del 7è Rally de Lloret de Mar (NRLL)

Des del consistori es mostren molt satisfets per recuperar aquesta competició. Segons l’alcalde, Jaume Dulsat, que se celebri al febrer ajudarà a la destinació en un moment de temporada baixa en matèria turística. A més, destaca que Lloret ampliï amb aquest esdeveniment el seu lligam amb el món del motor.

En el mateix sentit, Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, valora de manera positiva que Lloret pugui tenir una competició que sigui referència del motor amb seu a la vila.

Aquest serà el setè Rally de Lloret, perquè dona continuïtat a la que va ser la darrera edició, celebrada a la vila l’any 1994. Recordem que la destinació també va ser la seu durant molts anys del Rally Costa Brava i, a més, va acollir el Campionat del Món.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.