14.9 C
Blanes
Dianes a punt a l'Evenia, per a Radikal Darts

3.000 persones de tot el món, al campionat Radikal Darts

Els organitzadors fa anys que repeteixen l'estada a Lloret, atrets per la qualitat de la destinació i les instal·lacions de l'Evenia Olympic.

Dianes a punt a l'Evenia, per a Radikal Darts

Darreres Notícies

3.000 persones vingudes d’arreu del món participen al campionat internacional Radikal Darts, que es duu a terme a la destinació fins el proper diumenge. Els organitzadors ja fa anys que repeteixen l’estada a Lloret de Mar per la qualitat de la destinació, en allotjament, oci i restauració, a més de les instal·lacions de l’hotel Evenia Olympic on han muntat 120 dianes.

Un dels organitzadors de Radikal Darts, Alejandro Alvarez, assenyala que “és un esdeveniment familiar, una gran festa, on els jugadors competeixen i s’ho passen bé, repetim a Lloret perquè la gent ho demana”.

Les partides de dards es juguen de forma individual, en parelles, trios, equips o per seleccions. Els participants són tant homes com dones, de totes les edats i nivells, tant professionals com aficionats. Hi ha 20.000 euros en premis. Provenen dels Estats Units, Alemanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Àustria, Itàlia, Hongria i Espanya.

Es calcula que el campionat Radikal Darts, que s’allarga 4 dies, deixarà un impacte econòmic de 500.000 euros a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist