13.5 C
Blanes

350 assistents, en la trobada dels càmpings gironins a Lloret de Mar

El congrés s'ha fet aquest dijous al Teatre, amb la mirada posada en la sostenbilitat i la capacitat per retenir talent.

-

El Teatre de Lloret ha acollit avui un congrés amb els representants dels càmpings gironins, a més d’institucions i alumnes. Hi han participat 350 persones, la majoria empresaris d’un sector que rep més de 2 milions de turistes anuals, genera 10 milions de pernoctacions i 9.000 llocs de treball directes. A més, és un sector líder a Europa, amb clients que repeteixen i que permeten desestaciolitzar la temporada.

La trobada d’aquest dijous ha permès debatre sobre l’aposta per la sostenibilitat que fan els càmpings, així com la capacitat per seduir i retenir el talent als seus establiments.

Aquest ha estat la 5a edició del congrés Girocamping, que ha triat com a seu Lloret de Mar. Una destinació coneguda pels seus hotels, però que compta amb 4 càmpings que ofereixen 5.000 places d’allotjament.

SOS Lloret reclama a l’Ajuntament que emprengui accions per restaurar l’Àngel

La plataforma ciutadana denuncia que el monument està en molt mal estat i considera que el consistori hauria d'arribar a un acord amb la propietat per posar-hi remei.

L’alumnat del Coll i Rodés recull un Premi Dafne als millors projectes juvenils

El premi al millor llargmetratge ha estat per a 'Bauryna Salu' i el millor curtmetratge, 'Voyager'.

Quantus Teatre recaptarà diners contra el càncer amb una representació, aquest divendres

És una adaptació de la divertida obra 'Les alegres casades del Windsor' i les entrades es venen al Cafè de la Vila.
- Publicitat -