11.3 C
Lloret de Mar

40.000 euros per a la socialització de llibres, a les escoles i instituts de Lloret

L’Ajuntament ha destinat 40.000 euros al projecte de socialització de llibres. El programa, adreçat a totes les escoles i instituts de la vila, consisteix en què el centre compri certs llibres de text i que els alumnes els aprofitin d’un any a l’altre. D’aquesta manera, els estudiants aprenen a tenir cura del material, els llibres […]

Llibres de text
Llibres de text

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha destinat 40.000 euros al projecte de socialització de llibres. El programa, adreçat a totes les escoles i instituts de la vila, consisteix en què el centre compri certs llibres de text i que els alumnes els aprofitin d’un any a l’altre. D’aquesta manera, els estudiants aprenen a tenir cura del material, els llibres tenen una vida útil més llarga i els pares s’estalvien uns quants diners cada curs. En aquest sentit, el regidor d’Educació afirma que tothom surt beneficiat de la iniciativa.

Els llibres de text es calcula que tenen una durada de quatre anys, tot i que cada centre decideix quan canvia cada llibre.

Dels 40.000 euros, poc més de 24.000 es destinen a les escoles i més de 15.000, als instituts. El centre que rep una partida més elevada és l’institut Coll i Rodés, de més de 6.000 euros, perquè és el que té més alumnes: 762, dels 4.857 que hi ha en total.

La socialització de llibres a Lloret s’ha impulsat a través de l‘acord de pressupostos entre l’equip de govern de CiU i ERC i els grups de l’oposició del PSC i ICV-EUiA.

spot_img

El + Vist