10.2 C
Lloret de Mar

61.000 persones passen pel MOLL durant el primer semestre

Més de 61.000 persones han passat pel Museu Obert de Lloret (MOLL) durant els primers sis mesos de l’any. La xifra representa 3.500 visitants més que en el període anterior; un increment del 6%. Segons fonts municipals, el mes amb màxima afluència ha estat l’abril, coincidint amb la Setmana Santa. I l’equipament més visitat, un […]

Museu del Mar
Museu del Mar

Darreres Notícies

Més de 61.000 persones han passat pel Museu Obert de Lloret (MOLL) durant els primers sis mesos de l’any. La xifra representa 3.500 visitants més que en el període anterior; un increment del 6%.

Segons fonts municipals, el mes amb màxima afluència ha estat l’abril, coincidint amb la Setmana Santa. I l’equipament més visitat, un cop més, són els jardins de Santa Clotilde. El regidor de Cultura, Arseni Frigola, ho atribueix a la bellesa de l’equipament.

El MOLL també el formen, entre altres, el cementiri modernista, les ermites, el jaciment de Puig de Castellet, Sant Pere del Bosc, el Castell de Sant Joan, la parròquia i el Museu del Mar.

A banda de les visites, també han augmentat els ingressos que han generat els diversos equipaments. En el primer semestre del 2014 s’han ingressat uns 127.000 euros, 8.000 més que l’any anterior.

spot_img

El + Vist