13.1 C
Lloret de Mar
L'aparcament del CAP serà de zona verda (Ajuntament de Lloret de Mar)

768 places de zona verda, que podrien créixer els propers mesos

Avui es comencen a repartir els adhesius als veïns empadronats i que paguen l'impost de circulació a Lloret i la zona verda començarà a funcionar l'1 de març.

L'aparcament del CAP serà de zona verda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret que paguin l’impost de circulació a la vila començaran a rebre, a partir d’avui dilluns, els adhesius per poder aparcar a la futura zona verda de manera gratuïta. L’Ajuntament habilitarà, a partir de l’1 de març, un total de 768 places.

Una xifra que el Consistori espera ampliar en el futur, segons l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que explica que en el nucli antic s’hi podrien crear places exclusives per a veïns.

“Els veïns van proposar, crec que encertadament, la creació d’algunes places que fossin exclusivament per als veïns i no per als turistes o no residents”

Jaume Dulsat

L’alcalde considera que la creació de zona verda d’estacionament és una bona iniciativa que fomentarà la mobilitat sostenible.

“Creiem que és una bona mesura, que ha de millorar la mobilitat dels propis lloretencs i fomentarà la mobilitat sostenible”

Jaume Dulsat

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, recorda que, abans de fer servir l’adhesiu, és imprescindible activar-lo per un cost únic de cinc euros. El tràmit és molt senzill i es fa a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

“Sobretot, un cop rebin l’adhesiu, cal activar-lo a través de la pàgina web municipal”

Cristian Fernández

La vigència de l’adhesiu serà d’un any, de manera que caldrà renovar-lo cada 1 de gener.

Recordem que la carta amb l’adhesiu la rebran les persones empadronades a Lloret que paguin l’impost de circulació a la vila. Però també podran beneficiar-se de la zona verda les persones empadronades a Lloret que paguin l’impost de circulació en un altre municipi, tot i que en aquest cas el distintiu tindrà un cost de 30 euros l’any. I els ciutadans no empadronats a Lloret, però que hi tinguin un habitatge o bé que treballin a la vila, podran obtenir-lo per 60 euros l’any. En aquests casos, però, les persones interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC) i sol·licitar l’adhesiu.

spot_img

El + Vist