15.8 C
Lloret de Mar

80 alumnes corren aquest matí per inaugurar una nova edició de l’Estudiant de Ferro

Provenen de tots els instituts del municipi i ho fan aquest matí amb una cursa de 12 quilòmetres per l'entorn natural de Lloret.

Estudiant de Ferro 2016
Estudiant de Ferro 2016

Darreres Notícies

Aquest dimecres al matí una vuitantena d’alumnes de tots els instituts de la vila inauguraran una nova edició de l’Estudiant de Ferro. La prova d’avui consistirà en córrer 12 quilòmetres per l’entorn natural de Lloret fins a Sant Pere del Bosc, tal com ha explicat el creador de l’activitat i professor d’educació física a l’institut-escola, Roger Pla.

El projecte consta de tres proves esportives al llarg del curs: la de córrer que es fa avui, anar en bicicleta per la muntanya el 19 de març i nedar en aigües obertes el 15 de juny. Els alumnes tenen entre 14 i 16 anys i la intenció és proposar-los un repte dur però assumible.

L’objectiu és fomentar els valors que hi ha implícits en l’esport. A més, també es fomenta que els alumnes coneguin estudiants d’altres centres educatius de la vila.

Totes les proves són voluntàries i els alumnes que participen a les tres reben, com a premi, la samarreta exclusiva dissenyada per ells mateixos.

spot_img

El + Vist