Dijous, 25 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Eurobasket 2019

80 equips internacionals participen a l’Eurobasket de Lloret de Mar aquests dies

Ja fa 26 anys que se celebra a la vila aquesta competició internacional, que està totalment consolidada i que, com és habitual, es reparteix en dues setmanes.

Eurobasket 2019

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

80 equips de diferents països es reuneixen aquests dies a Lloret per participar en el torneig Eurobasket. Ja fa 26 anys que se celebra a la vila aquesta competició internacional, que està totalment consolidada i que, com és habitual, es reparteix en dues setmanes.

Els jugadors són de diferents categories, a partir dels 8 anys. Es tracta d’un torneig que vol anar més enllà de l’aspecte competitiu. L’objectiu principal és intercanviar experiències i cultures entre els participants, així com fomentar els valors de l’esport.

Un partit de l’Eurobasket 2019 (Eurobasket Turkey)

Un dels responsables de l’Eurobasket, Giuseppe Zucconi, ha explicat que repeteixen cada any a la destinació per la qualitat de les instal·lacions i la proximitat dels hotels amb els equipaments esportius. A banda d’organitzar tornejos a Lloret, també en fan a altres països com França, Itàlia, Grècia i, fins i tot, Estats Units.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.