34.4 C
Lloret de Mar
L'estació de bombament d'aigua potable Puig de Castellet (Ajuntament de Lloret de Mar)

Acabades les obres de modernització de l’estació de bombament d’aigua potable Puig de Castellet

Els treballs han durat un mes i els veïns no ho han notat perquè s'ha evitat fer talls de subministrament. L'estació dona servei a les urbanitzacions Roca Grossa, Turó de Lloret, Normax i Sepulcre Romà.

L'estació de bombament d'aigua potable Puig de Castellet (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Ja s’han acabat les obres de modernització de l’estació de bombament d’aigua potable Puig de Castellet. Unes tasques que han anat a càrrec de l’Ajuntament, a través d’Aqualia, l’empresa adjudicatària del projecte promogut i licitat pel consistori.

Els treballs han durat un mes. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, detalla que les actuacions han consistit en la renovació i adequació de tota la instal·lació elèctrica, incloent els quadres de control i potència de les bombes, la substitució de l’antic calderí antiariet per una vàlvula d’alleujament, i la reforma i millora de l’edifici amb la creació d’un sistema de desguàs per la vàlvula antiariet, la renovació d’algunes finestres i portes, i el pintat de les portes i paraments verticals exteriors.

Els treballs han permès actualitzar una instal·lació molt important de la xarxa d’abastament municipal d’aigua potable que havia quedat antiga, i millorar la fiabilitat i seguretat del seu funcionament pels propers anys. Per tot plegat, Albert Robert assenyala que la modernització era necessària.

Mentre han durat les obres, els veïns no han notat res perquè s’ha evitat fer cap tall de subministrament. Aquesta estació eleva l’aigua i subministra les urbanitzacions Roca Grossa, Turó de Lloret, Normax i Sepulcre Romà.

El cost de les obres ha estat de poc més de 113.000 euros.

spot_img

El + Vist