8 C
Lloret de Mar

AGC Pharma Chemicals entrega 30 caixes a la campanya ‘Ajuda a Ucraïna’

L'empresa ha recollit productes de primera necessitat entre els seus treballadors i els ha doblat per fer la donació.

AGC Pharma Chemicals
AGC Pharma Chemicals

Darreres Notícies

L’empresa AGC Pharma Chemicals ha fet una donació a la campanya Ajuda a Ucraïna de Lloret de Mar. Aquesta empresa s’encarrega de fabricar ingredients farmacèutics actius per proporcionar-los a les farmacèutiques perquè elaborin els medicaments.

servicios profesionales jimenez

Amb la implicació de la plantilla, l’empresa ha entregat 30 caixes amb productes de primera necessitat variats, com llet, bolquers, productes d’higiene i menjar enllaunat.

La donació de caixes de l'empresa AGC Pharma Chemicals
La donació de caixes de l’empresa AGC Pharma Chemicals

Joan Vélez, que és director de RRHH d’AGC Chemicals i també membre directiu del comitè de contribució social de la companyia, remarca que és molt important implicar en les causes solidàries les persones que treballen a la companyia.

“Ens agrada que no només sigui l’empresa solidària, sinó que volem involucrar totes les persones treballadores amb el valor de ser solidaris i contribuir a la societat i ajudar la comunitat”

Joan Vélez

AGC Pharma Chemicals col·labora amb entitats locals i, a més, impulsa diferents accions solidàries cada any. Per exemple, l’any passat van recaptar diners per ajudar els damnificats per l’erupció del volcà de La Palma. Aquest any, l’acció s’ha centrat en les víctimes de la Guerra d’Ucraïna.

Recordem que, des de l’inici del conflicte, l’Ajuntament va impulsar de manera urgent la campanya Ajuda a Ucraïna, per recollir donatius d’aliments i productes higiènics per als refugiats d’Ucraïna que arriben a la vila. Recordem que els donatius es poden fer al Puntet de l’avinguda de Vidreres matí o tarda i al Puntet de Fenals a la tarda.

spot_img

El + Vist