17.2 C
Lloret de Mar

Albert Robert, Ana Garcia-Castany, Jordi Sais i Marina Nicolàs acompanyen Jaume Dulsat als primers llocs

La llista, que s'ha presentat aquest dijous, la tancarà Joan Gou, que va ser regidor de Turisme als inicis d'aquest últim mandat i que ja anava a la llista el 2015.

Darreres Notícies

La construcció d’un centre sociosanitari, l’impuls d’un hotel d’entitats, convertir el Castell d’en Plaja de titularitat pública i millorar les comunicacions amb Lloret de Mar amb la prolongació de la C-32 i la futura Ronda de la Costa Brava Sud. Aquestes són els primers compromisos de l’alcaldable de Junts per Lloret, Jaume Dulsat, que ha fet públic, aquest dijous a la nit, en la presentació de la candidatura per a les eleccions del 26 de maig.

servicios profesionales jimenez

Dulsat ha assegurat davant dels més de 400 assistents al Teatre de Lloret que tenen “un projecte de ciutat sòlid, amb experiència i que també compta amb la incorporació de gent nova”.

A la llista hi figuren noms de pes com Albert Robert i Jordi Sais, que ocupen els llocs 2 i 4, respectivament. S’integren noves cares com Ana García-Castany, que va de número 3, Marina Nicolàs, que se situa en el cinquè lloc, Xavi Flores, en el sisè, i completen les primeres 11 posicions Susanna Riera, Jordi Costa, Mercè Serrano, Romà Ribas i Romà Codina. A continuació hi figuren Laia Garriga, Tònia Batlle, Dani Canals, Cristina Fornaguera, Jordi Ribas, Vicky Serrano, Josep Subirós, Idoia Saracíbar, l’exalcalde Jordi Martínez i, per últim, l’exregidor de Turisme en aquesta legislatura, Joan Gou, que completa els 21 membres.

Jaume Dulsat, a l’acte d’ahir (NRLL)

El cap de llista de Junts per Lloret ha assegurat que renovar l’alcaldia pels pròxims quatre anys serà tot un repte.

En l’acte, Jaume Dulsat ha detallat l’obra de govern dels últims quatre anys. Ha posat èmfasi en com el seu equip ha normalitzat i estabilitzat la dinàmica política del municipi, l’eficiència en la gestió dels equipaments locals, la millora de la reputació a l’exterior, la proximitat i l’atenció a les persones, l’estreta col·laboració entre el sector públic i privat per tirar endavant nombrosos projectes i, sobretot, ha tret pit amb l’execució del pla de reconversió turística que reportarà molts beneficis per a la destinació.

spot_img

El + Vist