25 C
Lloret de Mar
Albert Vinyals

Albert Vinyals parlarà de consumisme al Club Marina Casinet

El lloretenc, expert en Psicologia del Consum, farà una xerrada amena i participativa demà divendres, a les 20 hores.

Albert Vinyals

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet ha programat una xerrada sobre consumisme amb el lloretenc Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum. La conferència es farà demà divendres, al vespre, i les portes estan obertes a tothom.

Albert Vinyals ha explicat que serà una sessió molt amena i participativa, en què les persones que hi assisteixin reflexionaran sobre quin és el seu perfil de consumidor. A més, es posarà sobre la taula com ha canviat el model de consum en els últims anys.

“Treballarem per entendre els canvis globals que ens han canviat tant la forma de consumir i, d’aquí, en funció de com ens han educat, veurem que hi ha diferents perfils”

Albert Vinyals

Tot i que el consum mai no serà igual entre les persones de generacions molt diferenciades, Albert Vinyals apunta que tot el que s’ha viscut els últims anys, especialment després de la pandèmia, ha modificat la manera de funcionar de tothom.

“Evidentment que la gent gran també ha adoptat nous hàbits, des de les persones que ara reciclen i que mai no ho havien fet, fins a gent gran que ara compra per internet”

Albert Vinyals

La xerrada sobre consumisme amb Albert Vinyals es farà demà al vespre, a partir de les vuit, a la seu del Club Marina Casinet.

spot_img

El + Vist