24.8 C
Lloret de Mar
Ale Albanesi en una cursa

Ale Albanesi disputa aquest cap de setmana l’última prova del Campionat d’Espanya de karts

El jove lloretenc, de 14 anys, posarà el punt final a la temporada amb aquesta cursa, que es disputarà a Saragossa.

Ale Albanesi en una cursa

Darreres Notícies

Ale Albanesi afronta aquest cap de setmana l’última prova del Campionat d’Espanya de karts. El jove lloretenc, de 14 anys, posarà el punt final a la temporada amb aquesta cursa, que es disputarà a Saragossa.

El pilot té la intenció de pujar al podi i explica que ha preparat la prova amb sessions al gimnàs i participant en una competició de resistència a Vic, de sis hores, amb relleus.

Ale Alvanesi

La primera jornada serà aquest divendres, amb els entrenaments lliures. Dissabte es faran les sessions classificatòries i el diumenge, la cursa. D’aquesta manera, acabarà el Campionat d’Espanya. Ale Albanesi creu que aquest any ha millorat en diferents aspectes.

El Campionat d’Espanya consta de cinc proves. A banda de l’aquest cap de setmana a Saragossa, també ha passat per Terol, Toledo, València i Màlaga.

Recordem que Albanesi és un noi precoç en el món de l’automobilisme. Va competir per primera vegada amb només 7 anys i ràpidament va començar a pujar a podis de curses socials, fora dels campionats oficials. Després, va passar a pilotar en Campionats de Catalunya i Espanya amb bons resultats.

El lloretenc es va estrenar l’any passat en la categoria júnior i al llarg de les darreres temporades ha anat sumant podis al seu palmarès. La intenció és que l’any que ve pugui fer el salt a la competició amb cotxes.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist