22.5 C
Lloret de Mar
Jaume Veray, Alejandro Fernández i Miguel Moreno

Alejandro Fernández (PP): “Lloret de Mar és molt important i volem recuperar-hi la representació municipal”

El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, s'ha reunit amb el sector empresarial aquest dijous a la tarda, acompanyat del representant del PP a Lloret, Miguel Moreno.

Jaume Veray, Alejandro Fernández i Miguel Moreno

Darreres Notícies

El PP considera Lloret de Mar una població important i vol recuperar la presència a l’Ajuntament a les properes eleccions municipals. Així ho ha manifestat el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, que aquest dijous a la tarda s’ha reunit amb el sector empresarial del municipi per copsar com estan vivint la recuperació després de la pandèmia i recollir les seves principals demandes.

Alejandro Fernández reconeix que les comarques gironines són un territori complicat per als populars, però confien en ampliar la seva presència amb els comicis del 2023. En aquest sentit, Lloret de Mar és un dels municipis on esperen recuperar la representació al ple.

“Estem absolutament convençuts que recuperarem presència en ajuntaments que per a nosaltres són estratègics i, precisament, per nosaltres Lloret de Mar és molt important”

Alejandro Fernández
Reunió entre empresaris i representants del PP (PP)
Reunió entre empresaris i representants del PP (PP)

El representant del PP a Lloret, Miguel Moreno, remarca la importància que té treballar perquè el sector empresarial funcioni i, d’aquesta manera, funcioni l’economia en general.

“Ens interessa molt donar solució real als problemes reals dels lloretencs i per això estem aquí i és indubtable que si el teixit empresarial va bé, l’ocupació va bé i l’economia va perfecta”

Miguel Moreno

A la reunió amb els empresaris de Lloret, feta a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, també hi ha assistit el president provincial del PP, Jaume Veray.

spot_img

El + Vist