15.6 C
Blanes
Els guardonats al Terres Check-in 2023

La Costa Brava, gran guanyadora del Festival Terres Check-in 2023

Els guardons més destacats de la segona edició del festival, que s'ha fet a Lloret, han recaigut en projectes vinculats al litoral gironí.

Els guardonats al Terres Check-in 2023

Darreres Notícies

La Costa Brava ha estat la gran guanyadora del Festival Terres Check-in 2023, que s’ha celebrat a Lloret de Mar. El certamen internacional, que ha rebut propostes d’arreu, ha atorgat els premis més importants a projectes vinculats amb el litoral gironí.

El fundador i coorganitzador de Terres Check-in, Pere Cabañas, n’està molt satisfet.

“La gran triomfadora, sense cap mena de dubte, és la Costa Brava, el qual per a nosaltres és un somni”

Pere Cabañas
circo de las estrellas

Entre les diferents categories, hi havia dos premis especials. El Costa Brava – Girona va recaure en el film La recepta perfecta, mentre que el Amfitrions turístics va anar a parar a Lo que el boquerón me enseñó – Rafa Zafra, totes dues produccions dirigides per Vicenç Asensio.

El primer dels grans premis, anomenat Fast Check-in, se l’ha endut Dalí cibernètic, de Layers of Reality; el Social Check-in ha estat pel film Newhandlab, a Sould Made of Wool, dirigit per Telmo Martins; mentre que en el Late Check-out hi va haver un empat entre Hotel Stories. Concept Hotel Group 2023, de Manu Jaime, i Trailer documental El Bulli Foundation, de David Pujol.

dali cibernetic el periodico
Dalí Cibernètic (El Periódico de Catalunya)

A banda d’aquests guardons, es van entregar fins a vuit premis més. Totes les produccions s’han projectat en pantalla gran al Teatre de Lloret, que ha estat el gran aparador de les tendències de màrqueting de les organitzacions vinculades al turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

A banda del Teatre, l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Precisament, la gran novetat d’aquesta edició va ser la inclusió del Terres LAB-Audiovisual & Tourism Hub, per explorar noves tendències en la comunicació audiovisual d’experiències turístiques.

El Festival Terres Check-in l’impulsen la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas Matamala i la Fundació CETT, amb la col·laboració de Terres Landscape and Travel Communication. I en aquesta segona edició també ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’Agència Catalana de Turisme, Lloret Turisme, la Diputació de Barcelona, l’Organització Mundial del Turisme (OMT), i de nombrosos col·laboradors vinculats al turisme i a l’àmbit audiovisual de primer nivell internacional.

La intenció del festival és que sigui rotatiu, de manera que després de passar per Barcelona (seu del CETT) i per Lloret (seu de la Fundació Climent Guitart), l’any que ve està previst que es faci a Platja d’Aro (seu de la Fundació Jordi Comas Matamala).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist