16.6 C
Lloret de Mar

Àlex Babio i Eduard Torrent col·laboren amb l’ONG Karibia a Tanzània

Els lloretencs, molt orgullosos de l'experiència, han estat a Kigoma durant un mes per col·laborar en una escola i en un centre amb persones amb discapacitat.

Eduard Torrent i Àlex Babio amb els nens de Kigoma (Karibia)
Eduard Torrent i Àlex Babio amb els nens de Kigoma (Karibia)

Darreres Notícies

Els lloretencs Àlex Babio i Eduard Torrent han passat un mes a la ciutat de Kigoma, a Tanzània, per participar en un voluntariat. A través de l’ONG Karibia, als matins van col·laborar amb una escola, on ensenyaven a infants de 4 a 6 anys anglès i matemàtiques, i a les tardes amb un centre amb persones amb discapacitat.

Tots dos han tornat molt satisfets de l’experiència. L’Eduard, que ja havia col·laborat amb ONGs en altres ocasions, assegura que aprens a valorar moltes coses que en el dia a dia et passen per alt.

“Valores moltíssim més coses del dia a dia, aprens moltíssim sobre tu mateix i sobre l’altra gent, ajudes a nanos que estan en situacions molt difícils”

Eduard Torrent

L’Àlex era la primera vegada que participava en un voluntariat com aquest i ha tornat molt content i amb ganes de repetir.

L'Eduard Torrent i l'Àlex Babio, avui a la ràdio
L’Eduard Torrent i l’Àlex Babio, avui a la ràdio

Avui ens han visitat als estudis de la ràdio per explicar-nos l’experiència i també un gruix d’anècdotes, com ara que els habitants d’allà sempre els cridaven perquè són blancs.

“Són gent súper maca, et reben amb els braços oberts, sempre donen més del que tenen i això t’ho emportes cap a casa”

Àlex Babio
Un moment del voluntariat (Karibia)
Un moment del voluntariat (Karibia)

Tot i que és una experiència molt gratificant i que recomanen a tothom, tant l’Àlex com l’Eduard coincideixen en què no cal oblidar que es viatja amb la finalitat d’ajudar i que el dia a dia en aquestes ciutats no és fàcil.

“El dia a dia no era del tot fàcil, sí que després hi ha moments maquíssims, però poder aportar alguna cosa de valor afegit a aquests nanos no és fàcil”

Eduard Torrent

De totes maneres, ja es plantegen tornar a marxar l’any que ve per col·laborar amb un nou voluntariat.

spot_img

El + Vist